Wundies - ansträngningsinkontinens

Wundies®, trosan med en superabsorberande funktion som ger trygghet genom att fånga upp och håller kvar vätskan. De har en modern design och ser precis ut som en vanlig trosa.
Den supertunna inbyggda bindan är diskret och skyddet är insytt i trosan. Wundies är tillverkade i mikrofiber med elastan av högsta kvalitet. Den är mjuk och behaglig mot huden. Trosan sitter snyggt och håller formen tvätt efter tvätt. Sömmarna är sydda i en mjuk söm för bästa komfort. Spets och detaljer är omsorgsfullt utvalda.

Wundies

Tvättbara skyddstrosor till kvinnor

Tvättbara skyddstrosor till kvinnor.

Tillverkade i ett mjukt absorberade material, med ett lager av vinyl. Materialet mot huden är bomull och är mjuk och skön. Trosan består av tre olika skikt; bomull som första och tredje lagret och ett membran som mellanskikt.

Trosan kan även användas tillsammans med engångsprodukter.

Torktiden är längre än normala underkläder. Klarar cirka 200 tvättar.

Skyddstrosor

Pjama - Övernattningar

Pjama underlättar vardagen för vuxna som lider av sängvätning. Det kan handla om en resa med vänner. Då hjälper Pjama till med att hålla sängen torr.

Pyjamasbyxorna är diskreta, bekväma och lätta att maskintvätta.

Pjama är gjord av mjuk tencel, ett andningsbart vattentätt membran och ett superabsorberande material som gör att kiss stannar i byxan. Alla tyger är OEKO-TEX-certifierade.

PJAMA DEMONSTRATION

Pjama startpaket
Pjama shorts startpaket
Pjama dam
Pjama shorts dam
Femia urinflaska

Femia

En säker och bekväm urinflaska. När det är svårt att ta sig ur sängen, eller att hinna till toaletten.
Femia är mjuk och behaglig att använda med en rundad öppning och en pip som fångar upp alla droppar.