VI HJÄLPER DIG

Om du känner dig osäker på vad som kan passa ditt behov, får du gärna ringa eller skriva in till vårt support. Vi är kunniga på våra produkter och hjälper gärna till för att du ska kunna hitta det som kan passa dig. Välkommen!

Du ringer till oss på 040 468600 mellan 9-16 mån-tors, fre 9-15 eller skriv till support@inkontinensbutiken.se

Wundies - ansträngningsinkontinens

Wundies®, trosan med en superabsorberande funktion som ger trygghet genom att fånga upp och håller kvar vätskan. De har en modern design och ser precis ut som en vanlig trosa. Wundies finns i tre olika höjdmodeller; mini, midi och maxi med eller utan spets Lace och Active.
Den supertunna inbyggda bindan är diskret och skyddet är insytt i trosan. Wundies är tillverkade i mikrofiber med elastan av högsta kvalitet. Den är mjuk och behaglig mot huden. Trosan sitter snyggt och håller formen tvätt efter tvätt. Sömmarna är sydda i en mjuk söm för bästa komfort.

Wundies

Tvättbara skyddstrosor till kvinnor

Tvättbara skyddstrosor till kvinnor.

Tillverkade i ett mjukt absorberade material, med ett lager av vinyl. Materialet mot huden är bomull och är mjuk och skön. Trosan består av tre olika skikt; bomull som första och tredje lagret och ett membran som mellanskikt.

Trosan kan även användas tillsammans med engångsprodukter.

Torktiden är längre än normala underkläder. Klarar cirka 200 tvättar.

Skyddstrosor

BODYGARD SLIP UNISEX

Ett heltäckande tunt skydd för man och kvinna från Suprima. Inkontinensskyddet BodyGard Slip är ett tunt skydd som passar både män och kvinnor. Skyddet är även anpassat för att användas tillsammans med engångsskydd.Storlekarna är anpassade för att få plats med ett engångsskydd.BodyGard Slip andas och tillverkad av bomull med ett membran utav PU som gör att det håller tät. Bomullen ger en hög grad av bärkomfort för användaren.

Inkontinensskyddet lämplig för blåsans svaghet och fekal inkontinens.

Kan tvättas i 95°

Bodygard slip unisex

Trosan Viva

Är en tross med en fin spets i sidan och ett alternativ till en  binda, tvätta och återanvändas igen. Den absorent som är insydd i torsans gren tar upp till 80 ml väta. 

Tvättas i max 40°

Tål inte att torktumlas

Tål inte att blekas

Pjama - Övernattningar

Pjama underlättar vardagen för vuxna som lider av sängvätning. Det kan handla om en resa med vänner. Då hjälper Pjama till med att hålla sängen torr.

Pyjamasbyxorna är diskreta, bekväma och lätta att maskintvätta.

Pjama är gjord av mjuk tencel, ett andningsbart vattentätt membran och ett superabsorberande material som gör att kiss stannar i byxan. Alla tyger är OEKO-TEX-certifierade.

PJAMA DEMONSTRATION

Pjama startpaket
Pjama shorts startpaket
Pjama dam
Pjama shorts dam
Femia urinflaska

Femia

En säker och bekväm urinflaska. När det är svårt att ta sig ur sängen, eller att hinna till toaletten.
Femia är mjuk och behaglig att använda med en rundad öppning och en pip som fångar upp alla droppar.