Vi har delat in butiken efter olika kategorier

För att du som kund lättare ska hitta rätt produkt just för dig

Om du är vuxen eller har ett barn, eller är vårdnadshavare och har behov för inkontinensprodukter hoppas vi att du ska hitta dem här.

Vi utvecklar konstant butiken med olika produkter för att täcka de olika behoven som finns. 

Saknar någon produkt eller har någon annan bra idé, så kontakta gärna av dig!   

ENURESLARM

Larmen kallas för sängvätningslarm och enureslarm, då enures på lation betyder sängvätning. De fungerar som ett hjälpmedel till beteendebehandlingen för nattlig sängvätning/enures och hjälper den sovande till en regelbundenhet. Till en början ska larmet användas varje natt. Behandlingtiden är mellan två till tre månader för en torr säng, men det varierar från fall till fall. Enrekommendation är att forstätta använda larmet även om ni harft en torr säng i cairka 14 dagar. 

 

Tips! Hjälp barnen till en början och väck barnet när det larmar, så att barnet för in en vana att vakna och byta till torr kläder. Barnet kan själv sen vakna och stänga av larmet, gå på toaletten och byta kläder.

Vibrerar och ljuder! Till dag- & nattenures

MADRASSKYDD & SÄNGSKYDD

Vi erbjuder skydd för hela sängen i butiken, det inkluderar madrassen, bäddmadrassen, täcket och kudden. Alla skydd är gjorda av andningsbara material av högsta kvalitet. Vi erbjuder även enkla vita bomullsfrottéskydd och tencelskydd, ett allt-i-ett-lakan i olika färger! Våra tencelskydd är gjorda av Smartcel, som är det bästa man kan hitta på markanden.

Kvalsterskydd

För känslig hud, innehåller zink

Motverkar odör

Vattentätt

Andas

Allt-i.ett-lakan

Enkelt med resår

Tillgänglig i olika färger

 

Frottéskydden finns i två varianter; med eller utan resår.

För allergi, som kvalsterskydd och är vattentäta

KLÄDER

Vi erbjuder kläder för olika inkontinensbehov dagtid som nattetid.

Skyddstrosor med olika funktioner

  • Skyddstrosor kan användas med eller utan engångskydd
  • Wundies trosan som är anpassade för mindre läckage, finns i tre olika modeller; mini, midi och maxi och med eller utan spets.
  • Skyddskalsonger som kan användas med eller utan engångskydd
  • Wundies man för mindre läckage
  • Slip Bodygard är en grå boxervarinat med ett skydd framtill, för dagligt bruk och anpassad för att användas med engångskydd. Skyddet täcker hela framsidan och halvägs upp baktill. Bodygard finns både till vuxna och barn.
  • Bodygard Light är en svart skyddskalsong, i en boxer variant med lite kortare ben med fin passform.
  • En svart bomullsboxer med insytt inlägg framtill för läckage som används med eller utan engångsskydd.

  • Pjama finns som i två utföranden; byxa och shorts med syftet med att hålla sängen torr och man kan med lätthet sova borta, utan att det syns. Vi säljer praktiska startpaket med 2 Pjama och en fin vattentät påse till.
  • Bodygard Slip Unisex är ett heltäckande tunt skydd för man och kvinna som används tillsammans med ett engångskydd. Byxan är tunn och smidig med en hög kvalitet.

  • Badbyxor till barn har vi PloppStop som anända med eller utan engångskydd är sydd med "dragsko" runt ben och praktiska tryckknappar i sidan. Till vuxna har vi en byxa som används under den egna badkläder, Sosecure är både för män och kvinnor. Byxans konstruktion är att den stängs på sidorna med hållbara karborsband, materialet är mjuk mot kroppen och benavsluten är sydd med resår.

ANDRA INFORMATIONSSIDOR

Sinoba     Nikola     Svenska Enureslarm     1177 Vårdguiden   

Vårdhandboken om inkontinens

TIPS!

 Vi behöver alla träna! En bra gratis app är Tät® som finns där appar finns. Tät är anpassad till vuxna som behöver träna bäckenbotten. Utvecklad av Umeå Univerisitet

Forskningsprojektet tät.nu