KORTBETALNING

Du kan alltid känna dig trygg i att handla med svenska kort utställda av VISA eller MasterCard. Vi samarbetar med Klarna, som är en ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos Klarna, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till vår hemsida där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört.

 

OUTLÖST PAKET

För alla paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 149 SEK. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, returavgift och hantering. Om du ångrar dig när paketet har skickats från oss, måste du hämta paketet på ditt utlämningställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir paketet automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

ORDERBEKRÄFTELSE

När vi mottagit din beställning skickar vi dig en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut. Skulle det vara något du undrar över så kontakta vår kundtjänst omedelbart. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst. När du kontaktar oss är det även bra om du har kundnr/ordernr antecknat. Vill du annulera eller ändra något i din order så ber vi dig att höra av dig till vår kundtjänst så snart som möjligt

TRANSPORT

Inkontinensbutiken skickar alla sina paket med PostNord eller med UPS. Om varan skadats eller kommit bort under transporten till kund är det Inkontinensbutiken som är betalningsansvarig. Du måste dock meddela vår kundservice omgående. Om varan skadas eller har kommit bort när du återsänder den är du betalningsansvarig.

Kontakta oss gärna för mer information.

 

FAKTURAFRÅGOR

Har du en faktura eller delbetalning vi vill rekommerdera att du först tar kontakt med Klarna som administrerar våra fakturor. Ring till Klarnas kundservice eller administrera dina fakturor hos Klarna på - Mitt Klarna