April, april din dumma sill

Posted by Maria on

Dagen vi luras :o) och det är skärtorsdag och vi har en del traditioner som vi uppskattar med alla prickar i ansiktet och extra mycket rött på kinderna. Alla färger inte att förglömma! Det är en tid där vi känner att vi alla får lite extra energi i våra kroppar och får lusten till en flygtur… Inte riktigt så men i vår folktro är det idag som häxorna tog sig till Blåkulla för att fria med den onde.

Vilket gjorde att man gömde bl a kvastar, stängde igen spjäll och sköt några salvor för att hindra firandet.

Idag ser det lite annorlunda ut, med små och stora påskkärringar på våra gator och torg med en förhoppning om en och annan godisbit. Det jag saknade förra året var att vi inte fick några påskkort av barnen som knackade på hos oss. Så nu hoppas jag att det kommer några till oss i år, för vi har laddat med godis.

         

Vi har fått bra information från en av våra leverantörer Pjama som har utvecklat en applikation som är ihop kopplade med deras larmbyxor. Den ger bra information och ger en bra bild på hur behandling går. Den finns där appar finns och är kostnadsfri. Klicka på deras logga och se deras into-video.

Nu får du ha en fin dag med vår förhoppning att du får uppleva några påskkärringar! 

Vid tangentbordet, 
Maria

0 comments

Leave a comment