Sängskydden som är täta och hindrar kvalster

Publisert av Maria den

Våra skydd är tillverkade i Tencel vilket gör att de är mjuka och sköna mot huden. Och du behöver inget extra lakan, alla skydden är sydda med en resår i kanterna som gör det enkelt att bara drag-på. Jag gillar att de även har en stretch så det blir fint mot min bäddmadrass och vi slipper stryka :o) 

Materialet Tencel är eukalyptusträd som har flisats ner till spån, vidare till trämassa och för att sen till fiber som spinns till tyg.

De har förmågan att hindra vatten/väta att tränga igenom till bäddmadrassen och att inte kvalster kommer upp i lakanen. Det ska kännas bra att du kan hålla din säng ren länge. Kuddskydden är även bra för de som har svårt med dun, dunet stanna kvar som du minskar att bli snuvig varje morgon, det har hjälpt mig.

Det är lite läskigt nu jag sitter och läser om just kvalster, de lever hos oss i våra möbler och mattor, ja allt som är i mjukt i våra hem. Och idag är det många som har kvalsterallergi, vilket är den allergi som är vanligast hos oss. Symtomen är röda utslag, som kommer av djurets avföring. De klarar inte av att vara i solen och försvinner även vid skakning för inte att glömma tvätt! Så vi kan få bort dem med ett sängskydd, skaka bort dem, tvätta bort dem - skönt. 

Kvalster ett väldigt litet djur som är i storlek ca 0,1-0,3 mm vilket gör att vi inte kan se det med blotta ögat.

Nu säger jag god helg!

Soliga hälsningar, ja solen lyser där ute!

Maria

Om du har en barnförsäkring kan du på försäkringen den brukar täcka för kvalsterskydd till sängen, checka vad som gäller för just dig. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar